Å velge riktig mobilabonnement for familien din kan virke frustrerende. Ikke bare er det for mange aktører å velge mellom, men hver tjenesteleverandør tilbyr forskjellige planer for individuelle behov. Hovedpoenget er at å finne den beste mobilabonnement ikke trenger å være et dilemma. Et sammenligningsverktøy fra comper.no gjør alt arbeidet for deg på en rask og enkel måte.

Velg dine behov: Den første handlingen du må ta er å velge de viktigste tingene du leter etter i en mobiltelefonplan. Ting du leter etter kan omfatte:

1) Antall abonnement du trenger

2) Hvor mye snakk, tekst og data du trenger

3) Hvilken type nettverk du trenger

4) Hvorvidt du vil ha en ny telefon eller ikke

Ikke bekymre deg, du trenger ikke å vite svaret på disse tingene akkurat nå hvis du er usikker på hva du vil.

I gjennomsnitt, ifølge “NyTimes, vil en familie på 3 konsumere omtrent 10 gigabyte i måneden. Jeg forteller deg dette fordi det kan være en god beslutning å få en ubegrenset familieplan. Vanligvis er familieplaner til omtrent $ 200 dollar. Noen celler leverandører av telefontjenester reduserer månedlige betalinger for familier som melder seg på automatiske betalinger.

Når du har funnet en liste over familieplaner du liker, kommer den harde delen når du må tyde hvilken som passer best for familien. Noen spørsmål å stille deg selv er:

1) Hvilken transportør har best dekning?

2) Hva er kostnadsforskjellen mellom en begrenset plan og ubegrenset plan?

3) Er det noen spesielle kampanjer på de familieplanene?

Ubegrenset vs Begrenset:

Du kan finne at tilbydere i disse dager tilbyr ubegrensede planer for samme pris som
begrensede planer fra andre tjenesteleverandører. Hvis vi tar en titt på familieplanene som for øyeblikket er tilgjengelige, vil vi merke at de fleste transportører gir fire linjer med 9 GB for omtrent $ 150 dollar i måneden.

Hvor mye data trenger familien din?

Hvis du er usikker på hvor mye data som vil være nok, anbefaler jeg at du får en familieplan med omtrent 12 GB data. Imidlertid advarer du deg, hvis familien bruker mer enn dataene som er i planen din per måned, vil datahastighetene synke dramatisk. I tillegg betaler de fleste transportører for hver bit av data du går over i planen din, så sørg for at du overvåker databruken din ukentlig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *